.......još jedne godine

Na kraju 2010.g. zahvaljujemo svim korisnicima, suradnicima i podržavateljima na otvorenoj i iskrenoj suradnji tijekom protekle godine uz želju da se u 2011. dogodi još poznanstava i razmjena iskustava u cilju boljeg razumijevanja uzajamnih potreba i kvalitetnijeg suživota članova zajednica u kojima smo prisutni.
Čestitamo našim stipendisticama, Žani Beram, Ivani Klarić i Nataši Pupovac na uspješno završenoj akademskoj godini i produženju stipendije do skorog završetka studija.
Čestitamo i zahvaljujemo organizacijama koje su kroz natječaj "Naš doprinos zajednici" dobile financijske potpore i uspješno realizirale svoje građanske inicijative. Žalimo što nismo bili u mogućnosti dodijeliti više potpora za više organizacija, ohrabrujući na ponovno prijavljivanje u 2011. sve one koji u ovoj godini nisu bili uspješni na natječaju. Nažalost, zbog promjena državnog proračuna došlo je i do smanjivanja sredstava za ovu svrhu, pa će od slijedeće godine iznos za pojedinu građansku inicijativu biti najviših 13.000 kn. Vjerujemo kako će za mnoge to biti sretan broj.
Koristimo priliku u ovom trenutku obavijestiti sve zainteresirane i o promjeni termina natječaja "Naš doprinos zajednici" koji će se u 2011. objaviti dva puta i to od 15.04. - 15.05.2011. te od 15.09. - 15.10.2011.
Zahvaljujemo i upravnom odboru zaklade na nesebičnom i volonterskom angažmanu u donošenju odluka kojima je zadržana kvaliteta poslovanja zaklade prvenstveno na zadovoljstvo korisnika i suradnika.
Konačno, hvala svima koji su nas podržali savjetom, preporukom, interesom za suradnjom ili nekim drugim srdačnim ljudskim postupkom, a iskrene isprike svim pojedincima koji su se tijekom 2010.g., telefonski ili pisano obraćali za pomoć u različite svrhe, a kojima zbog statutarnih ograničenja nismo mogli biti od koristi. Toplo se nadamo da su svi oni pronašli nekog tko je mogao odgovoriti na njihove potrebe.

Mnogo zdravlja, ljubavi i razumijevanja u 2011. želi vam zaklada "Kajo Dadić".