"Društveni kapital zajednice" - Rezultati po natječaju od 17. kolovoza 2012.g.

dkz-logo

Komisija za procjenu kvalitete prijava po decentraliziranom modelu dodjele financijskih podrški  na svojoj 15. sjednici održanoj 23. listopada 2012.g. podnijela je Upravnom odboru zaklade "Kajo Dadić" završni izvještaj procjene projekata po natječaju "Društveni kapital zajednice"od 17. kolovoza 2012.g.  te Zahtjev za odobravanjem financijskih potpora za odobrene projekte koji će se provoditi u razdoblju od 1. siječnja  do 31. prosinca 2013. godine.
Upravni odbor zaklade "Kajo Dadić" na svojoj  33. sjednici održanoj  20. studenog 2012. godine  donio je Odluku o odobravanju financijskih potpora predloženim projektima po natječaju  za programsko područje  "Društveni kapital zajednice"

Na natječaj za programsko područje "Društveni kapital zajednice" prijavilo se 11 organizacija od kojih je 7 odbijeno zbog neispunjavanja formalnih uvjeta natječaja. 4 prijedloga  projekata i to 2 iz Šibensko-kninske i 2 iz Splitsko-dalmatinske županije proslijeđeni su na procjenu Komisiji za procjenu kvalitete prijava po decentraliziranom modelu dodjele financijskih podrški nakon čega su odobrene 2 prijave i to prema županijama:  Šibensko-kninska 1, Splitsko-dalmatinska 1.
Komisija se složila oko zajedničkog odabira 2 najkvalitetnije prijave prema sadržaju predloženih projekata i ukupnom zbroju dodijeljenih bodova, poštujući natječajni kriterij mogućeg odobravanja financijske podrške samo za 1 projekt po županiji.

Zajedničku odluku Komisije o odobravanju financijskih potpora odobrio je Upravni odbor zaklade "Kajo Dadić" za sljedeće organizacije civilnog društva (tabelu možete preuzeti u word i pdf formatu):

R.br.

Naziv organizacije

Sjedište

Naziv građanske inicijative

Voditeljica / Voditelj

Odobreni iznos u kn

1

Ekološka udruga „Krka“ Knin

Knin

Zeleni telefon Šibensko-kninske županije

Inga Kukolj

40.000,00

2

Centar za ruralni razvoj CERURA Sinj

Sinj

Zadruga – socijalno poduzetništvo

Stipe Efendić

39.750,00

UKUPAN BROJ ODOBRENIH POTPORA

2

UKUPNO ODOBRENA SREDSTVA

79.750,00