Javni poziv za procjenitelja/cu građanskih akcija

>Zaklada „Kajo Dadić“ poziva sve zainteresirane osobe sa znanjem u području procjenjivanja projekata organizacija civilnoga društva da se prijave za procjenitelja/icu građanskih akcija.

Na poziv se mogu prijaviti zainteresirane osobe s područja 5 županija: Ličko-senjske, Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske.

Osobe zaposlene u organizacijama, koje primaju institucionalnu potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, nemaju pravo prijave na navedeni Poziv. 

Zaklada „Kajo Dadić“ će ovim putem odabrati 5 procjenitelja/ica

Postupak procjenjivanja se odnosi na prijave za građanske akcije “Naš doprinos zajednici” koji se provodi u partnerstvu s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva u sklopu proširenog Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj.

Jednodnevna izobrazba o postupku procjene održati će se u prostorijama Zaklade “Kajo Dadić”, Osječka 16, 21000 Split. Izabranim će procjeniteljima/icama rad na procjeni građanskih akcija biti honoriran sukladno Poslovniku o radu procjenjivačkih tijela u decentraliziranom modelu.

Molimo Vas da prijavu izvršite putem ovog obrasca.

Popunjene i potpisane obrasce za prijavu procjenitelja potrebno je poslati isključivo poštom na adresu:

Zaklada “Kajo Dadić”

Osječka 16, 21000 Split

S naznakom: ''Javni poziv za prijavu procjenitelja/ica“

najkasnije do 31. ožujka 2016. godine.

Share