Poziv za sve dosadašnje inicijative prijavljene na natječaj „Naš doprinos zajednici“

Zaklada Kajo Dadić raspisuje poziv za sve dosadašnje inicijative prijavljene na natječaj „Naš doprinos zajednici“ Svrha poziva je izrada ili redizajn web stranica za po jednu inicijativu iz svake županije koju Zaklada pokriva. (Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska).

Uvjet: prijaviti se mogu samo inicijative koje su se dosad prijavljivale na natječaj „Naš doprinos zajednici“ Kako se prijaviti? Odgovore na sljedeća pitanja pošaljite do 20.12.2013. na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite."

1. Koliko puta ste se do sada prijavljivali na natječaj „Naš doprinos zajednici“?
2. Koliko puta je vaša inicijativa prihvaćena?
3. Imate li već web stranice?
4. Imate li registriranu domenu? (npr. www.vaša-udruga.hr)
5. Imate li mogućnost smještanja vaših stranica na nekom serveru? (tj. imate li mogućnost besplatnog prostora ili možete li plaćati godišnji zakup na komercijalnom serveru cca 200 kn godišnje)
6. Tko bi bila osoba zadužena za ažuriranje web stranica vaše organizacije?

Nakon zaprimljenih prijava, s užim krugom prijavitelja napravit će se selekcijski razgovor. Zaklada Kajo Dadić osigurati će dobitnicima izradu (ili redizajn) web stranica na jednom od CMS sustava koji će biti najpogodniji s obzirom na sadržaj, te pomoć pri otvaranju profila na najpopularnijim društvenim mrežama (Facebook, Google+, Twitter). Nadalje, osigurati će stručnu podršku u početnom razdoblju.

Dobitnici su dužni osigurati tekst i fotografije, kao i osobu za kontakt koja će sudjelovati u procesu izrade/redizajna web stranica. Vlasništvo nad izrađenom web stranicom u potpunosti prelazi na vašu organizaciju, uvjet je da na stranici bude naznačen i logotip Zaklade Kajo Dadić kao donatora.

Share