Objavljen natječaj za financijsku potporu građanskim inicijativama

natjecajlogoNa osnovu potpisanog Sporazuma o partnerstvu u decentralizaciji programa dodjela financijskih potpora s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva, zaklada "Kajo Dadić" 3. svibnja 2010. godine raspisala je natječaj za dobivanje financijskih potpora za građanske inicijative organizacijama civilnog društva u 2010. godini.

Organizacije civilnog društva koje se mogu prijaviti na natječaj jesu udruge, zaklade, ustanove kao što su škole, vrtići, domovi umirovljenika i drugi te mjesni odbori, a imaju registrirano sjedište djelovanja u slijedećim županijama: Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i/ili Dubrovačko-neretvanska.

Visina financijske potpore je do 15.000 kn, a rok prijave je do 2. lipnja 2010. godine.

Tekst natječaja, dokumenti za prijavu i ostali dokumenti mogu se naći OVDJE i u glavnom izborniku u rubrici Natječajna dokumentacija za "Naš doprinos zajednici". Za detaljnije informacije možete se obratiti na na tel.: (021) 570-014, fax: (021) 570-015, ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.