Javni poziv Aktivni u zajednici

U 2018. godini, naše partnerstvo s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva, poprimilo je novu komponentu usmjerenu osnaživanju društvenog kapitala kao važnog akumulatora razvoja lokalnih zajednica.

Provedbom programa Aktivni u zajednici , u suradnji s predstavnicima lokalnih zajednica, izraditi ćemo analizu stanja društvenog kapitala i utvrditi potrebe 15 lokalnih zajednica a aktivnostima razvoja kulture davanja, poticati ih da pronađu načine zajedničkog djelovanja u ostvarivanju postavljenih ciljeva koji vode kvalitetnijem životu u zajednici.

Ovim putem upućujemo poziv svim zainteresiranim dionicima u lokalnim zajednicama na području Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske, Dubrovačko-neretvanske, Zadarske i Ličko-senjske županije , koji imaju viziju razvoja svoje zajednice, da nam se jave kako bi zajednički osmislili akcije kojima će se sinergijskim djelovanjem građana, građanskih inicijativa, organizacija civilnoga društva, jedinica lokalne i područne samouprave, profitnog sektora i ostalih dionika u lokalnoj zajednici, postići željene promjene i povećati društveni kapital.

Prijavu je moguće izvršiti putem obrazaca:

Izjava za iskaz interesa - jedinice lokalne i regionalne samouprave

Izjava za iskaz interesa - udruge i ustanove

najkasnije do 15.02.2018.g.

Zahvaljujemo na iskazanom interesu i radujemo se budućoj suradnji.