Poziv na okrugli stol „Društveno odgovorno poslovanje u turizmu i razvoj korporativne filantropije“

Zaklada „Kajo Dadić“ zajedno sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnoga društva iz Pule provodi projekt razvoja Filantropskog fonda pod nazivom „Zajedno za zajednicu“.


Fondom „Zajedno za zajednicu“ želimo ostvariti sinergiju turističkih tvrtki, koje djeluju na području priobalnih županija i organizacija civilnog društva s ciljem razvoja lokalne zajednice.

Namjera nam je potaknuti turističke tvrtke koje njeguju društveno odgovorno poslovanje, da jedan dio svojih donacija usmjere u Filantropski fond iz kojeg bi, putem javnog natječaja, financirali projekte/akcije kojima će organizacije civilnog društva rješavati probleme detektirane u zajednici i time doprinijeti ugledu zajednice kao poželjne turističke destinacije.
Financijsku potporu osnivanju Fonda u iznosu od 250. 000,00 kn pružit će Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.


Ovim putem pozivamo Vas na okrugli stol „Društveno odgovorno poslovanje u turizmu i razvoj korporativne filantropije“ kojeg ćemo održati u Gradskoj knjižnici Marka Marulića u Splitu 10. svibnja 2016. g. s početkom u 18 sati.
Okruglom stolu prisustvovat će predstavnici akademske zajednice, poslovnog sektora civilnog društva i medija.


Veselimo se Vašem dolasku!

logo zajedno za zajednicu