Filantropija


Održana konferencija za medije povodom osnivanja Filantropskog fonda „Zajedno za zajednicu“ i raspisivanja prvog natječaja iz Fonda

U srijedu 08.02.2017. godine održana je konferencija za medije povodom osnivanja Filantropskog fonda „Zajedno za zajednicu“ iz kojeg Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva zajedno s partnerskom organizacijom Zakladom „Kajo Dadić“ iz Splita raspisuje prvi tematski natječaj za organizacije civilnog društva.

Atlantic Grupa volontira: Uz malo truda do vrijednih postignuća

Zaposlenici Atlantic Grupe iz godine u godinu u povodu Dana vrijednosti kroz različite akcije uređenja te humanitarnog djelovanja pomažu lokalnim zajednicama. U nastavku donosimo crticu iz njihova iskustva volontiranja u osječkom Skloništu za napuštene pse Udruge Pobjede.

INA volontira – stvaranje novih i trajnih vrijednosti u zajednici

INA je jedna od onih tvrtki koja ima već bogato iskustvo u volontiranju poslovnog sektora te koja već godinama kroz volontiranje djeluje u zajednici i pritom osnažuje svoj kolektiv. Pročitajte što o petogodišnjem djelovanju Ininog Kluba volontera kaže njihov voditelj Neven Pavao Poklepović.

Korporativno volontiranje koje se provodi u Ini vrhunski je projekt kojim kompanija, doprinosi boljitku zajednice i zaposlenika stvarajući nove i trajne vrijednosti. Svakako, opredjeljenje kompanije da podržava i potiče volonterski angažman zaposlenika pruža nevjerojatnu snagu i motivaciju ne samo na radnom mjestu, nego dodatno oplemenjuje ljudske vrijednosti i osobine u svakodnevnom životu. Osobno sam uključen u rad Ininog Kluba volontera od samih početaka, a od 2013. godine ukazana mi je, nije fraza, velika, prekrasna i usudio bih se reći, neizmjerna čast što vodim Inin Klub volontera.